Wirtmann 2018-ban is legyőzhetetlen

Wirtmann 2018-ban is legyőzhetetlen

Nem talált legyőzőre a Wirtmann-Czakó-Budai páros a Historic kategóriában az Int. Marso Baranya Kupán az A-Híd kupáért. A páros az összes gyorsasági szakaszt nagy előnnyel nyerte, még az utolsó hetedik gyorson is javulni tudtak magukhoz képest. Ebben segítségükre volt az európai-bajnoki futamokon használt Ford Escort MK2-s versenyautójuk, amelyet először vetettek be idén itthon. Wirtmann Ferenc eddig az összes Baranya Kupát megnyerte ebben a kategóriában, a hagyomány most sem szakadt meg. A második helyre nagy csatában a Kalapács Zsolt-Kalapács Kornél duót hozta be az Opel Kadett C Coupe, a harmadik a Csoma András-Radó István kettős lett. A Tóth Ottó-Erdélyi László páros második-harmadik időket autózott a szombati napon Wirtmannék mögött, megnyerve ezzel a Hobby Cars kategóriát.

Wirtmann-Ferenc - Czakó-Budai Annamária:Borzasztó meleg volt. Nagyon jól érezzük magunkat, itt vagyunk a célban. Az autó kibírta, hattyúdala volt, az utolsó verseny, holnaptól kezdjük szétszedni és új motort kap.

Kalapács Zsolt - Kalapács Kornél:Nagyon izgalmas volt, tegnap este, amikor jöttünk be, megállt az autó, Éjszaka is szereltünk, ma sem volt rendben a kocsi, a végére elfogyott a kuplungom is.

Csoma András-Radó István:Nagyon örülünk a harmadik helynek, tekintettel arra, hogy ez az első. Köszönöm szépen Pistinek, hogy ezt lehetővé tette, és Wirtmann Feriéknek is.
 
2018. augusztus 04. hírek
vissza