Új pályán, sötétben

Még egy gyorsasági szakasz, az idei év „újítása” a 11 kilométeres Vasas-Hosszúhetény várt a Rallye2 és az M csoport versenyzőire a mai napon, de immár sötétben.

A Rallye2-es mezőnyben ezen a hosszabb szakaszon is komoly csata folyt az első helyért. A Vizelli-Nagy kettős bizonyult a legjobbnak, de mindössze négy tizedmásodperccel utasította maga mögé az ifj. Fogarasi-Papp duót. A harmadik helyet a bajnokesélyes Berényi-Pap páros csípte meg, hátránya három tizedmásodperc volt Fogarasiék mögött.

Vizelliék ezzel az első hellyel átvették az abszolút értékelésben a vezetést, így a szombati napot az élről kezdhetik. Másodikként Fogarasiék, míg harmadikként Berényiék rajtolhatnak szombat reggel.

Az M csoport versenye már teljes sötétségben zajlott a hosszúhetényi gyorson. A Lovász-Kürti kettős nem csak a rövid, hanem a hosszabb vasasi szakaszon sem talált legyőzőre. Mögötte a Kovács-Istovics és a Matics-Zejda páros végzett a második és a harmadik helyen. Kovácsék 1,3, míg Maticsék 4,6 másodperces hátránnyal értek célba.

Lovászék mindkét vasasi gyorsasági szakaszt megnyerték, ezzel az abszolút értékelés első helyén állnak. A második helyet Kovácsék, a harmadikat pedig Maticsék szerezték meg.

A verseny szombaton hat gyorsasági szakasszal folytatódik.

 

2017. augusztus 04. hírek
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!