Rallye2-ben Krehlikék győztek

Rallye2-ben Krehlikék győztek

A Rallye2 mezőnyében a Lada VFTS-t kormányzó Krehlik Nándor-Madarász Szabolcs páros állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A Bacsa Tamás-Hanyik Gergely kettősnek nem jött össze, hogy megfogják Trencsényi Vince-Pannuska Dávid duót, így kénytelenek voltak megelégedni a dobogó legalsó fokával, de Bacsáék ezt talán annyira nem sajnálják, hiszen ez volt a második Rallye2-es versenyük. Az utolsó gyorsasági szakaszon a Trencsényi-Pannuska kettős még belehúzott és begyűjtötte a szombati nap második gyorsasági győzelmét, ideje 07:50,3 perc lett, bebiztosítva ezzel az összetett második helyét.

Krehlik Nándor-Madarász Szabolcs:Jó volt a verseny, minden tetszett, a pályák is elég jók voltak. Most tudtam itt először menni, mert 2015-ben kiestünk. Az állás miatt kiestünk a ritmusból, ezt észre is lehetett venni rajtunk, aztán az elsőn nem tapadt igazán a gumi. Voltak ilyen kisebb problémáink, de nagy gondunk nem volt.

Trencsényi Vince – Pannuska Dávid:Tegnap a vizes pályán nem sikerült úgy mennünk, ahogy szerettem volna, ezért ma a nyolcadik helyről kezdtük a napot. Nagy küzdelem volt ebben a melegben, illetve a sok csúszás volt az igazán fárasztó az első és a második körben. A pályák tetszettek nagyon. Az autónak semmi hibája nem volt, ennek köszönhető a jó eredményünk.

Bacsa Tamás – Hanyik Gergely:Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus pályák vannak itt. Ez a szlogen, hogy a „déli régió nem játék”, nagyon a helyén van. Próbáltunk a saját tempónkban menni, folyamatosan gyorsulni, nyilán versenyezni jöttünk. Ez volt a második versenyünk a Rallye2-ben, elégedettek és boldogok vagyunk.
2018. augusztus 04. hírek
vissza