0

Nyilatkoztak a PRO+ versenyzői is

Nyilatkoztak a PRO+ versenyzői is

Botka Dávid-Mesterházy Márk (Skoda Fabia R5, PRO+): Csak szeretnénk jól érezni magunkat és célba érni. Nagyon jó az autónk, jó versenyre számítunk az ellenfelekkel.

Kovács Antal-Istovics Gergely (Ford Fiesta R5, PRO+): Az autónak megtaláltuk az optimális beállítását, a tegnapi teszt után jó érzésekkel szálltunk ki belőle. Szinte kötelező az abszolút győzelem megszerzése, mindenképpen ezért fogunk harcba szállni. Tavaly és tavalyelőtt is nyertünk, jól esne zsinórban a harmadik győzelmet is behúzni. Ha nemes küzdelemben alul maradunk, azt elfogadjuk, de nem fogjuk megkönnyíteni az ellenfelek dolgát.

Fogasy Gergely-Berendi Dávid (Ford Fiesta R5, PRO+): Az elsődleges célunk a pontgyűjtés, nem mondom, hogy a legjobban állunk a bajnokságban, ezért szeretnénk minél többet hazavinni innen. Tegnap nagyon jól sikerült a teszt, nagyon élveztük, az autó tökéletes. Sok mindent tanultunk a gumikról, megtapasztaltuk, hogy mi az, ami nekünk jó beállítás. Reméljük, stabilan tudunk majd teljesíteni a gyorsokon, és az meghozza az eredményt is.

Klausz Kristóf-Csányi Botond (Skoda Fabia R5, PRO+): Szeretnénk a Mitropa értékelésében a dobogó legfelső fokán végezni, és emellett az abszolút értékelésben is jól szerepelni. Az autó a teszt után jó beállításokkal rendelkezik, majd meglátjuk, hogy a tempós, lobogós szakaszokon ez hogy mutatkozik meg. Szeretnénk szépen felépíteni a versenyt, nem biztos, hogy már az elején 100 százalékon kezdünk.    

Maricsek Miklós-Bán Viktor (Mitsubishi Lancer Evo9 R4, PRO+): Harcos és gyors hétvégére számítunk! Az elmúlt pár versenyen lassan kezdtünk és nem túl gyorsan mentünk. Ezt a versenyt nagyon szeretjük és jól ismerjük, most megpróbálunk gyorsabban menni. Látva a mezőnyt, jó lenne az első ötbe beférni, sőt titkon a háromban is reménykedünk. A Mitsubishi jól működik, a csapat jól működik, nekünk kell odatenni magunkat!
2019. július 26. hírek, interjúk
vissza