Nyilatkozatok az M csoportból a 4. gyors után

Nyilatkozatok az M csoportból a 4. gyors után

Kovács Antal – Istovics Gergely: "A sötétben versenyzés mindig egy újabb kihívás, akár szereti az ember akár nem, de igazából jó tesz, lehetne akár minden versenyen egy-egy gyorsasági sötétben. Igazából a mai napra készültünk, ezek a pályák jobban fekszenek nekünk. Tegnap azt hiszem, egy másodperces hátránnyal fordultunk másodikként, aztán sajnos Lovász Paliéknak technikai hibájuk lett és jó nagy büntetéssel kiszálltak a versenyből. A mai két gyorsaságit elég nagy előnnyel mi nyertük meg, az a terv, hogy a maradék négy gyorsaságit is megnyerjük, és a versenyt is. A meleg is elég nagy kihívás, de a gyorsasági szakaszon nem számít, ott olyan nagy adrenalin van, hogy nem foglalkozik ezzel az ember – a pihenés a két gyorsasági között, az nem nagyon megy most."

Matics Mihály – Zejda Viktória: "A sötéttel nem volt baj. Az egyetlen negatívum az volt, hogy tegnap mi mentünk a mezőny végén, ma meg mi kezdtünk, így a pihenés elég karcsúra sikeredett. Ma megyünk, ahogy tudunk – gyakorlatilag ugyanazzal az autóval megyünk, mint a bajnokságban, ugyanúgy N-esként használjuk. Teljesen meg vagyok elégedve, az autó jól viselkedik, minden jó eddig szerencsére. Az első háromba azért jó lenne begurulni a végén. A kevés alvás még rosszabbá teszi a meleget, de megpróbáljuk elviselni, sokat iszunk."

Hermann Gassner – Karin Thannhäuser: "A verseny nagyon-nagyon jó, a szakaszok nagyon gyorsak. Jól szórakozunk. A meleg mindenkinek ugyanolyan, elviselhető. A legfontosabb, hogy célba érjünk, és néhány pontot szerezzünk a Mitropa Kupában."

2017. augusztus 05. interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!