Nyilatkozatok az M csoport céljából

A céldobogó előttnyilatkoztak a versenyzők:

Nyilatkozatok az M csoport céljából

Kovács Antal – Istovics Gergely: „Elég régóta várunk arra, hogy itthon nyerjünk. Már kétszer voltunk úgy, hogy első helyről estünk ki a Baranya Kupán. Most talán visszaadott valamit a sors. Bár az utolsó gyorson megtépázott minket az autó, és elég csúnya hangok jönnek a hátsó difiből, de elhozott ide minket. Jó kis verseny volt, mint mindig, örülünk, hogy meg tudtuk nyerni végre!”

Matics Mihály – Zejda Viktória: „Annak örülünk a legjobban, hogy a célban vagyunk, és vége a mai napnak. Reggel azt hittük, hogy mivel korán megyünk, nem lesz olyan meleg, de ez nem jött be. A pályák is romlottak mára, főleg a hetvehelyi, a zárások sem tetszettek annyira, de összességében jó volt.”

Maricsek Miklós – Bán Viktor: „Nagyon boldog vagyok, mert a második hely mellé az is párosult, hogy a kisvaszari gyorsaságin, itt az utolsón tudtam emberi időt menni. Az volt a mumus, mert régen mentem rajta. Sőt, az utolsó előtti gyorson még tudtam gyorsítani a hetvehelyin is, úgyhogy teljes a boldogság. Megvan a tempónk, és most azon kell gondolkodnom, hogyan tartom meg egy hónapig. Szoktam mondani viccesen, hogy olyan öreg vagyok már, egy-két hét és elfelejtek vezetni. Viktor azt mondja olyan, mintha tegnapi naphoz képest más vezetett volna ma. Ezt kell megtartanunk.”

Lovász Pál – Kürti Tamás: „Ma egész nap dobogón autóztunk. Egy gumival mentünk, mert nem akartunk már csodákat csinálni. Ha nincs az a tíz perc büntetés, Antiékkal akkor sem tudtunk volna mit kezdeni, viszont a második helyet beikszeltük volna. De mentünk így is, nem is az eredmény érdekelt, hanem az autót állítgattuk és tapasztalatot gyűjtöttünk. Egyre magabiztosabban bánok az autóval, egész nap keményítettük, minden körre gyorsultunk, úgy gondolom, jó irányban vagyunk.”


Várkonyi Szabolcs – Makai Gergely: „Ez verseny volt a versenyben, így az egyik szemem sír, a másik nevet. Természetesen azért az öröm van előtérben, mert a Mitropa Kupát megnyertük, és a nagy esélyes Hermann Gassnert meg tudtuk verni. Igazából először mentem ezzel az autóval, idén megyek először Mitsubishivel. Nagyon furák voltak nekem azok a pályák, ahol kétszáz felett kell lobogni, ezt még szoknom kell. Az R2-es, R3-as autók amikkel eddig mentem 170-nél már leszabályoztak, ott kis nyugalom volt, itt meg továbbra is kell figyelni. Nagyon örülünk az eredménynek és nagyon örülünk, hogy itthon meg tudtuk nyerni a Mitropa Kupát.”

 

Hermann Gassner – Karin Thannhäuser: „Nagyon jó a célban lenni, minden rendben ment. Szép rendezvény volt. A pályák nagyon gyorsak, de megvan a maguk szépsége.”

 

Cristian Terpin – Stefano Ierman: „Nagyon gyors és nagyon jó verseny volt, gratulálok a szervezőknek.” 

2017. augusztus 05. interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!