Nyilatkozatok az első szervizben

Nyilatkozatok az első szervizben

Kovács Antal: A volt a cél, hogy a tavalyi sikert folytassuk. Talán a ma délelőtti szakaszokon sikerült egy kis biztonsági előnyt kiautózni. Ez nem jelenti azt, hogy ne próbálnánk megnyerni a két következő gyorsaságit is, délután aztán meglátjuk. Úgyhogy nem vet vissza minket az, hogy vezetünk. Szeretem ezt a környéket, szívesen versenyzünk itt.

Ifj. Ranga László: Picit lassabban megyünk, mint szoktunk, de már nagyon régen ültünk a Skodában, vissza kell szoknunk. Gyorsulni szeretnénk, és élvezni a napot. Az autóval minden rendben van.

Fogasy Gergely: Volt egy kis problémánk, a negyedik gyorson beestünk, de már megoldottuk a problémát. Szeretném a vezető helyet megtartani a Mitropa Kupában, és összetettben minél jobb helyen végezni.

Ifj. Vizelli Károly: Tegnap volt egy hetes a kisfiam, szerencsére minden rendben van. Az volt a megegyezés az édesanyjával, hogy ha egy héttel a Baranya Kupa előtt megszületik, akkor el tudok jönni a versenyre. Most itt vagyunk. Nagyon szuper a verseny eddig, a szervezők nagyon odafigyeltek a részletekre. Nagy megtiszteltetés, hogy meghívtak minket, és az All Star kategóriában mehetünk. Igazából nem is időre megyünk, utcai gumikat tettünk fel a kocsira, az a lényeg, hogy minél több helyen tudjuk keresztbe menni, a nézők élvezik, tombolnak a pályán.

Paolo Diana: A verseny nagyon kemény, de nagyon megszerettem már elsőre is ezeket a gyorsaságikat. A nézők fantasztikusak. A kocsival minden rendben van.
2018. augusztus 04. hírek, interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!