0

Nyilatkozatok a Rallye2 és a Historic mezőnyéből

Nyilatkozatok a Rallye2 és a Historic mezőnyéből

Nyilatkoztak a versenyzők a prológ előtt:
 
Wirtmann Ferenc-Kerekes József (Ford Escort MK2, Historic): Ez a 46. év, hogy versenyzek, sok újdonságot már nem tud mutatni nekünk a verseny. Majd a vasasi szakasz után kérdezzétek meg, hogy mire számítunk, addigra realizálódik bennünk.

Zsíros Imre-Mészáros Sándor (Lada VFTS, Historic): Szeretnénk megnyerni a versenyt, de elsősorban a célba érés a fontos. Az autónkkal minden rendben van, és mi is 100 százalékosan felkészültünk a versenyre.

Gyenes András-Horváth Levente (Lada 2101, Historic): Ez a futam az egyik kedvencünk! Nagyon szeretnénk célba érni, és ha már célba értünk, akkor pontot szerezni, felállni a dobogóra. Meglátjuk, mire vagyunk képesek, nagyon készültünk erre a versenyre.

Balázs Kornél-Mohácsi László (Trabant 601, Historic): Szeretnénk jól érezni magunkat, reméljük, holnap este is legalább ekkora lelkesedéssel mesélhetünk.

Nagy Tamás-Halász-Szabó Anetta (Moskvitch 403 Rallye, Historic): A kategóriánkban nincs senki, ezért elsősorban a verseny teljesítése a cél. Szeretnénk egy jót autózni, miközben a közönséget is szórakoztatjuk és népszerűsítjük a Historic mezőnyét.

Tim Gábor-Timár Tamás (Opel Adam R2, Rallye2): Most nagyon szeretnénk célba érni, mert az előző versenyen nem sikerült. Tavaly versenyeztünk már itt, nagyon tetszett a rendezés, igaz csak egy ötödik helyet tudtunk megszerezni. Idén a bajnokságot tartjuk szem előtt, ezért a győzelemért fogunk hajtani.

Tőzsér Áron-Haász Eszter (Citroen C2R2 Max, Rallye2): Az autó nagyon idegen! Nem ezzel terveztük az indulást, most ülünk benne először. Az autó ismeretének hiányában vérmes reményeink nincsenek a versenyt illetően, csak szeretnénk megszokni, és jól érezni magunkat.   

Trencsényi Vince-Verba Gábor (Ford Fiesta R2, Rallye2): Új autóval érkeztünk Komlóra, a teszten állítgattuk, nagyon tetszett. A veszprémi eredmény ismétlése, az abszolút győzelem a célunk.

Zsebe Gábor-Zákányi János (Skoda Felicia, Rallye2): Úgy érezzük jó az autó, próbáltunk rendesen felkészülni, a tervünk pedig, hogy minél előrébb végezzünk a kategóriában és az abszolút értékelésben is. Nagyon sok jó autó és ügyes pilóta van a mezőnyben, meglátjuk mire leszünk képesek.

Géringer Zoltán-Andráskó István (Honda Civic, Rallye2): Az autó rendben van, próbáltuk minél jobban beállítani a verseny előtt. A mezőnyt elnézve, az abszolút tízben szeretnénk végezni. Reméljük sikerül, és jó néhány plusz pontot begyűjthetünk.  
 
2019. július 26. hírek, interjúk
vissza