Nyilatkozatok a Rallye2-ből a 4. gyors után

Nyilatkozatok a Rallye2-ből a 4. gyors után

Vizelli Károly – Nagy Péter: "Szuper a mai nap, minden nagyon jó. Szoros a meccs az elejében, két másodpercen belül van hat autó minden gyorson. A meleg ellenére nagyon élvezzük a versenyt, jók a pályák. A kocsival is minden rendben van hál’ istennek, tegnap a gyors után kifolyt minden olaj a váltónkból, de sikerült megcsinálni."


Kaltenecker Balázs – Koszta Viktor: "Úgy gondoljuk, eddig nagyon jól sikerült a nap. Még egy kicsit tanulni kell, de ilyen jóra mi se számítottunk, hogy itt leszünk bent az elejében. Meg szeretnénk tartani ezt a helyünket, és akkor nagyon boldogok leszünk a végén." 


Ifj. Fogarasi Attila – Papp Tamás: "Eddig minden jó, remélem, a folytatás is hasonló lesz. A második fokozatot kidobálja a váltó, de ez legyen a legnagyobb problémánk. A melegre próbáltam készülni, sokat bicikliztem, reméljük, minden rendben lesz. Nagyon tetszik minden. Pontosan és gyorsan tudunk menni, ez a fontos."

2017. augusztus 05. interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!