Nyilatkozatok a Historic mezőnyéből

Nyilatkozatok a Historic mezőnyéből

Wirtmann Ferenc – Barna György: Még elég sokkal vezetünk, úgyhogy lassítok. Kedvenc pályám a Hetvehely, nekem valahogy jobban megy, mint másoknak. Igazi ralipálya: van egy része, ami keskeny, van, ami széles, vagy, amelyik nagyon technikás, és van, ami nagyon gyors. Igazi vegyes.

 

Varga Péter – Patkó Gábor: Egyelőre úgy tűnik, rendben vagyunk. Nem mentünk túl rossz időket sem. Az első hely már nagyon távoli, de most abszolút összesítésben a második helyen vagyunk, a kategóriánkat vezetjük. Az első gyorsasági tetszett, az alsómocsoládin pedig nagyon sokat küzdöttem az autóval – van egy kis technikai problémája és emellett nagyon csúszott, de ahogy hallom, a többieknek is. A terv a biztos célba érés, mert ez a meleg szerintem kiszívja mindenkiből az energiát. Most, már, hogy a verseny egyharmadán túl vagyunk, kár volna eldobni valahol.

 

Balogh Sándor – Taskó András: Új gumival megyünk, ezért reggel lejöttünk, ahogy tudtunk – szerintem körülbelül a helyünkön. Megyünk, ahogy tudunk. De még hosszú a nap, mindenkinek meleg van, mindenki fáradt, mindenkinek nehéz. Jó lenne azért vívni, a második hely környékére vissza tudok jönni. Wirtmann Feri minden előzetes híresztelés ellenére megint begyújtotta a rakétáit. Varga Petiék is nagyon jól mennek, nagyon sietnek, meglátjuk, mi lesz majd.

 

Kalapács Zsolt – Kalapács Kornél: Eddig semmi sem sikerült úgy, ahogy szerettem volna, mind a két gyorsaságin jó nagyot hibáztam. És nagyon meleg van, nem csak nekünk, a kocsinak is, nagyon kell vigyázni, nehogy túlhajtsuk.

 

Szőnyi András – Szarka Dávid: Kicsit álmosabban kezdtünk, és próbáltuk a saját tempónkat autózni, hogy majd egy kör után megnézzük, hogy a tegnapi, kicsit rosszul sikerült gyorsasági után mit tudunk behozni. Valószínűleg a nagyon nagy hátrányunkat nem fogjuk tudni ledolgozni, de mindenképpen rajta leszünk. Szeretnénk mindenképpen tempósan menni. Az abszolút értékelés most annyira nem fontos, de nyilván nézegetjük az időket. Magunkkal versenyzünk most. Most éppen egy önindítót cserélünk, mert a nagy meleg miatt leégett, de szerencsére ez az egyetlen problémánk.

 

2017. augusztus 05. interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!