Nyilatkozatok a Historic céljából

Wirtmann Ferenc – Barna György: Nagyon meleg volt. Egy kicsit visszavettem, de az utolsó körben megint gyorsítottunk. Elég nagy lett a különbség végül. A következő lépés a Budapest Rallye, utána külföldön megyek, ott van egy pár versenyem – a Közép-Európa Bajnokságot vezetjük egyelőre, és ha összejön, akkor meg tudjuk nyerni azt is.

 

Varga Péter – Patkó Gábor: Jó volt a mai nap, bár én nagyon elfáradtam. Nagyon meleg volt, még egy körre nem volna már szükségem, fogok tudni aludni. Összességében jó hétvége, jó verseny volt.

 

Szőnyi András – Szarka Dávid: A mai nap nagyon pozitív volt. Sikerült gyorsulni, maximálisan behoztuk a lemaradásunkat, amit a tegnapi bakival, az átbeszélő hibája miatt összeszedtünk. Lehetett volna jobb is, de így is örülünk, hogy ha jól emlékszem, a tizenötödik helyről sikerült ide feljönnünk. Mentettük, ami menthető, de mégis élveztük közben a versenyt, köszönjük a szervezőknek, hogy itt lehettünk. Köszönet a szervizcsapatomnak, hogy egy váltócserét és egy önindítócserét itt helyben nagyon hamar és tökéletesen megoldottak. Én csak autóztam, amennyit tudtam.

 

Spindler Tibor – Vojnár Mátyás: Túl nagy probléma nem volt, most a végén pörög a motor, de azt majd megjavítjuk. A korcsoportunkban megtartottuk az előnyünket, jól sikerült, ez a lényeg. Igazából a csütörtöki pályabejárással van bajom, mert nincs rá időm – de megoldottuk, ez a fontos.

 

Kalapács Zsolt – Kalapács Kornél: Fantasztikus volt a mai nap, ennyit rég szaunáztam már. Nem nagyon találtam bele a dolgokba, talán egy gyors volt, amire azt mondhatom, hogy vállalható volt. De nagyon szeretek menni ezzel a kocsival.

2017. augusztus 05. interjúk
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!