Kovács Antal idén is jól indított

Kovács Antal idén is jól indított

A nézők által talán legjobban várt mezőny, az M csoport és az All Stars is birtokba vette a hosszúhetényi gyorsasági szakaszt, ahol nekik pénteken kétszer kellett teljesíteni a 11 kilométeres pályát.
Első nekifutásra a Kovács Antal-Istovics Gergely párosnak sikerült a legjobban a gyorsasági, 05:46,0 perc alatt teljesítette a távot. A második leggyorsabbnak a Fogasy Gergely-Berendi Dávid kettős bizonyult, hátrányuk egyelőre 2,7 másodperc. Mögöttük 0,6 másodperccel lemaradva következik az ifj. Ranga László-Fodor Ádám kettős.
A GT Masters értékelésben a Rafael Tamás-Pap Tamás duó lett a leggyorsabb 05:59,6 perc.
Az All Stars versenyzői közül a Stepán Árpád-Göbölös Péter kettős bizonyult a legjobbnak, 07:21 perc alatt jött le a gyorsról. A mezőny külföldi vendége, a Paolo Diana-Diego Zanotti páros Hosszúhetény végénél kicsit nagy lendülettel akart derékszögben befordulni és az árokban kötött ki, ezért a szakaszt csak 12:18,0 perc alatt teljesítette. Az időeredmény javítására Dianáéknak és a többieknek hamarosan lehetőségük nyílik.
A versenyzők máris fordulnak és 21.06-kor újrakezdik, immár sötétben a Vasas-Hosszúhetény szakaszt.
2018. augusztus 03. hírek
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!