Jótékony sötét

Jótékony sötét

Úgy tűnik, az ifj. Ranga László-Fodor Ádám és a Szauer Gergő-Rácz László párosoknak jobban feküdt sötétben a Vasas-Hosszúhetény szakasz, mindketten három másodpercet javítottak az előző körhöz képest. Az első gyorsot az M csoportban megnyerő Kovács Antal-Istovics Gergely kettős most a harmadik helyre szorult, de még nem veszett el minden remény számára, összetettben két másodperccel vezet ifj. Rangáék előtt. Az abszolút értékelésben Szauerék a harmadikok, Fogasyék a negyedikek Amreinék és Várkonyiék előtt.
A GT Masters értékelésben továbbra is Rafael Tamás és Pap Tamás párosa a legjobb.
Az All Stars versenyzői a lovak közé csaptak, különösen az első körben hibázó olasz közönségkedvenc a Paolo Diana-Diego Zanotti duó, amely írd és mondd 7:02,2 percet ment, ami közel 20 másodperccel jobb a világosban futott legjobb időnél. De nem csak az olaszok táltosodtak meg, hanem Kálmáncziék is, akik 33 másodpercet javultak az előző próbálkozáshoz képest.
A versenyzőket szombaton hat gyorsasági szakasz várja, indulás reggel nyolckor.
2018. augusztus 03. hírek
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!