0

Hárman is begyűjtöttek egy első időt

Hárman is begyűjtöttek egy első időt

Az Int. HÍDÉPÍTŐ Baranya Kupa a HERTZ Kupáért verseny Rallye2-es mezőnye zárta az első kört, a három gyorsasági szakaszon három különböző páros örülhetett a legjobb időnek. Trencsényiék, Timék és Géringerék zsebeltek be egy-egy elsőséget az ellenfelek előtt.
A pénteki napon jeleskedő Tőzsér-Haász kettős műszaki hiba miatt kiesett, így a Rallye2 abszolút értékelésében a Trencsényi-Verba páros vette át a vezetést. A második helyen a Tim-Timár duó, míg a harmadikon a Géringer-Andráskó kettős várja a folytatást.  

Trencsényi Vince-Verba Gábor (Ford Fiesta R2, Rallye2): Az első gyors még úgy ahogy jó volt, mert nem volt sok víz rajta, a másodikon több vízre számítottunk, viszont szárazabb volt. Remeteréten a rajtban elkezdett ömleni az eső, az végig vizes volt. Eddig nagyjából minden a terveknek megfelelően megy, meglátjuk, hogy alakul a következő kör.

Tim Gábor-Timár Tamás (Opel Adam R2, Rallye2): Mecsekpölöskén kicsit bealudtunk, ott annyira nem érzetük még a ritmust, a hetvehelyi gyorsot viszont már sikerült megnyernünk, az nagyon feküdt nekünk. Remeteréten szintén jól kezdtünk, de elszállt a harmadik sebességi fokozatunk, most enélkül megyünk. Szeretjük a változatos versenykörülményeket, örülünk, hogy ilyen a verseny.

Géringer Zoltán-Andráskó István (Honda Civic, Rallye2): A tegnapi első gyorson nagyon sokat kaptunk a nagy autóktól, amire számítottunk is. Most leesett az eső, bízunk benne, hogy így marad, mert akkor jobb eredményt érhetünk el. Ha felszárad, akkor a technikai hátrány miatt hátra fogunk esni.
 
2019. július 27. hírek, interjúk
vissza