Fogarasit nem tudták megfogni

A Rallye2 mezőnyének is véget ért a komlói futam, nyolc gyorsasági szakasz után végül csak 17 páros ért célba. Akárcsak az M csoportban, itt sem lazítottak a versenyzők a harmadik körben sem.

Fogarasit nem tudták megfogni

Fogarasiék ugyan az utolsó körben nem szereztek szakaszgyőzelmet, de az abszolút elsőség az övék lett. A Csomós-Nagy kettős rákapcsolt, mindkét gyorsasági szakaszt megnyerte és ezzel a verseny végén átvette az abszolút második helyet a Kaltenecker-Koszta párostól. Vizelliék, ifj. Kanyikék és Hibjánék végeztek sorrendben a negyedik, ötödik és hatodik helyen. 
 

Ifj. Fogarasi Attila – Papp Tamás: „Az autó olyan volt, mint a kezes bárány, amiért köszönet Hadik Andrásnak. Eszméletlen volt, nem volt szabad leengedni egy pillanatra sem. Sikerült végre idegenben is abszolútot nyernünk, ennek nagyon örülünk. Idén sajnos kevés versenyen sikerült rajthoz állni, ennek pláne örülök, hogy ebből a kevésből is sikerült ezt kihozni. Óriási köszönet mindenkinek, aki segített ebben nekünk.”

 

2017. augusztus 05. hírek
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!