0

Csata a harmadik helyért

Csata a harmadik helyért

A Klausz-Csányi kettős magabiztosan halad az Int. HÍDÉPÍTŐ Baranya Kupa a HERTZ Kupáért PRO verseny abszolút győzelme felé. Újabb 6 másodperccel gyarapította eddig megszerzett előnyét, amit valószínű már „csak” beosztania kell a verseny hátralévő két gyorsasági szakaszán. Kovácsék tartják a második helyüket, míg a dobogó harmadik fokáért komoly csatát vívnak Fogasyékkal Maricsekék. Tíz gyorsasági szakasz után előbbiek előnye mindössze 9 tizedmásodperc volt, majd Remeteréten fordult a kocka és Maricsekék kerültek előnybe. A versenyzők az utolsó pillanatig küzdenek a dobogós helyért.

Klausz Kristóf-Csányi Botond (Skoda Fabia R5, PRO+): Megyünk tovább, nagyon élvezzük a versenyt, próbáljuk megtartani a tempónkat és megnyerni az utolsó két szakaszt is. Viszont rizikót már nem vállalunk!

Maricsek Miklós-Bán Viktor (Mitsubishi Lancer Evo9 R4, PRO+): Nagyon komoly csata folyik az abszolút harmadik helyért. Le kell nyomnunk az utolsó két gyorsot, most elég sokat tudtunk hozni, próbáljuk megtartani ezt a végéig.

Kovács Antal-Istovics Gergely (Ford Fiesta R5, PRO+): Különösebb taktikánk már nincs a végére, előttünk és mögöttünk is olyan különbségek vannak, amik nehezen ledolgozhatóak. A második helyért járó kupákkal haza kell menni!

Fogasy Gergely-Berendi Dávid (Ford Fiesta R5, PRO+): Maricsek Miki erős autójával nagyon nehéz felvenni a versenyt, lehet, hogy esőtáncot kellene járnunk, hogy megváltoztatható legyen a helyezés.       
 
2019. július 27. hírek, interjúk
vissza