A Lovász-Kürti kettős szuperralizik szombaton

Hiába nyerte meg a páros a tegnapi két értékelt gyorsasági szakaszt, és állt az abszolút értékelés élén, ez a verseny elúszott számukra.

A Lovász-Kürti kettős szuperralizik szombaton


Lovászék a hosszúhetényi gyorsasági szakaszon ugrattak egy nagyot és odacsapták az autó alját. Sem a gyorsasági szakaszon, sem a szervizelés alatt nem észleltek hibát az autón, ám amikor a szervizcsapat megtankolta a Hyundait, akkor derült ki, hogy a benzintank kilyukadt, az üzemanyag így elfolyik. A tankot végül sikerült megragasztaniuk, szuperralizva folytathatják a versenyt, 10 perc időbüntetéssel.


Lovász Pál – Kürti Tamás: "Nagyon rosszul érintett minket ez a technikai hiba. Főleg este, amikor mentünk a szállásra - addig nem éreztem a fáradságot, és a melegből adódó kicsi fizikai visszaesést, de este nagyon rossz volt. Valamiért az autó nem akarja, hogy mi együttműködjünk úgy, ahogy én szeretném. Amikor jó, akkor nagyon jól működik, és nagyon szeretjük. Reméljük, az ilyen fiaskókat hamarosan elfelejtjük majd. A lyuk a tankon egy ujjnyi, az egyik tanktartó csavar kiesett, és a kardán kidörzsölte, a szervizig bírta. Folyt a benzin kipufogóra, életveszélyes lett volna. A fiúk meg tudták csinálni, úgyhogy most megyünk, az utolsó helyen vagyunk. Most már nem az eredményre megyünk, azért kell ez, hogy teszteljünk, ha már itt vagyunk, kell a kilométer."

 

2017. augusztus 05. hírek
vissza

Marco Racing Team Kft 2017 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!