0

A célban nyilatkozták a Rallye2 versenyzői

Trencsényi Vince-Verba Gábor (Ford Fiesta R2): Nagyon boldogok vagyunk, hogy nyertünk! A verseny nagyon tetszett, jó rendezés volt, nagyon szimpatikus ötletnek tartjuk, hogy a gyűjtőben gyümölccsel vártak minket! A pályák technikásak, mind vezetés, mind a technika szempontjából, nehéz volt és változatos. A végén kalandoztunk is, az utolsó előtti gyorson szereztünk egy jobb első defektet, elhagytuk a gumit is, felnin jöttünk le 8-9 kilométert.

Tim Gábor-Timár Tamás (Opel Adam R2): Minden nagyon jó volt, leszámítva, hogy a harmadik sebességi fokozatunk eltűnt. Az utolsó körben már úgy mentünk, hogy ne kockáztassuk a második helyünket. Szuperek voltak a gyorsok, élvezetes verseny volt, köszönjük, hogy itt lehettünk!

Géringer Zoltán-Andráskó István (Honda Civic): Minden versenyen jól érezzük magunkat, ez most is így volt. De az hogy egy abszolút harmadik hellyel mehetünk haza, felülmúlt mindent. Az utolsó két gyors nehéz volt már, mert nem volt szervónk, de megoldottuk.

Foczkó Ákos-Madarász Csaba (Lada VFTS): Nagyon jó volt a verseny, az utolsó gyorsasági különösen jól sikerült nekünk, egy másodperc híján megnyertük. Elégedettek vagyunk az eredményünkkel, jó hétvége volt!
Vitek Viktor-Holecz László (Citroen C2 R2 Max): Ez volt itt az első versenyünk, nagyon tetszett a rendezés, jó verseny volt. A pályák tetszettek, érdekesek voltak, az időjárás változékonysága viszont okozott némi meglepetést.

Krajnyák Petra-Velezdi Eszter (Kia Picanto): Nehéz volt a verseny, a reggeli szakadó esőtől kezdve a mostani forróságig mindenben volt részünk. Még az utolsó gyorson is nagyon izgultunk, hogy nehogy történjen valami galiba, és elveszítsük ezt a jó eredményt. Azt gondoljuk, hogy az alázat és a pontosság lett a győzelmünk kulcsa.
 
2019. július 27. hírek, interjúk
vissza